top of page
  • Writer's pictureAgnes Plantalech

SUC NATURAL DIURÈTIC

Updated: Apr 24, 2020

Per ajudar al teu organisme a netejar-se, eliminant líquids de manera saludable.


Els sucs i els batuts, són una manera fàcil, natural i ràpida d'incorporar diferents nutrients al cos. A continuació us presentem un suc drenant i nutritiu que es pot prendre durant les èpoques de l'any més caloroses, o en èpoques en les quals tenim poca mobilitat. Amb aquest suc us oferim un bon drenatge a l'organisme per tal d'eliminar o prevenir una retenció de líquids.


És recomanable prendre'l al matí, o com a aperitiu a l'hora de dinar, ja que augmenta el volum urinari i podria donar problemes de son.

Preferiblement, els aliments a utilitzar, siguin ecològics, o de Km 0, sempre que en coneguem la procedència. Si no és possible, s'haurien d'intentar consumir ben rentats i pelats.


INGREDIENTS


  • Espàrrecs (4 unitats)

  • Api (3 branques)

  • Pinya (dues rodanxes)

  • Julivert (5 branques)

  • Cogombre (mitja unitat)


PREPARACIÓ


Primerament, rentarem tots els ingredients i els tallarem a daus, intentant aprofitar-ne totes les parts. A continuació, els passarem per la liquadora, o sinó se'n disposa, per la batedora de mà fins que quedin ben triturats. Si es troba el suc massa dens, s'hi pot afegir una mica d'aigua o el suc d'una llimona o una llima. És recomanable prendre'l al moment per aprofitar totes les seves propietats nutricionals.


Opcionalment, s'hi pot afegir un xic de jengibre ratllat per aportar frescor, i una mica de pebre per a potenciar el jengibre. O si es vol afegir un toc més mediterrani, es pot complementar amb una mica d'alfàbrega fresca.


 

75 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page